XIX Disainiöö Festival
16.-22.09.24



Jaga üritust

Tallinn Design House

27.09. 16:00–19:00
Hind: 10€
Eelregistreerimisega! http://bit.ly/2fxu5sg

www.tallinndesignhouse.com
Esindusruum avatud ka: E–R 10:00–19:00, L–P 11:00–18:00
Fashion Tech Talks kõnelustesari uurib kanga ja tehnoloogia sulandumise viise. Tutvustame, kuidas innovatsioon kangatööstuses muudab meie arusaamu rõivaste kandmisest ja kuidas uued kangalahendused kohandavad meie identiteeti uue reaalsusega. Teemat tutvustavas avaettekandes arutleb Amanda Cosco, Fashion Tech´i kui tärkava majandusharu juhtpersoon ning firma Electric Runway asutaja ja suhtlusnõustaja, kanga ja tehnoloogia sulandumise teemal.

Amanda Cosco, Kanada
Fashion Tech´i kui tärkava majandusharu juhtpersoon ning firma Electric Runway asutaja ja suhtlusnõustaja 
http://electricrunway.com/ 
https://twitter.com/amandacosco

Dr. Oscar Tomico, Holland
Oscar on ELISAVA disaini- ja insenerikoolis disainiinseneeria juhataja, inseneribüroo juhataja ning Eindhoveni tehnoloogiaülikooli tööstusdisaini abiprofessor, töötades wearable tech arendamise kallal.
Tema praegused projektid keskenduvad tekstiilitööstusele ja projekteerimisprotsessi käigus nutikate tekstiiliteenuste loomisele.
http://www.elisava.net/en/center/agenda/oscar-tomico-head-engineering-elisava-wear-sustain

Anja Hertenberger, Holland
Anja Hertenberger on kunstnik ja teadlane. Teadusuuringud, mida ta teeb, on nähtavad interaktiivsetes rajatistes, jõulukunstis ja e-tekstiilides. Tema praeguse uurimistöö teemaks on pehme elektroonika ja anduritehnoloogiaga seotud intuitsioon ja tundlikkus.
http://anjahertenberger.net/

Kristi Kuusk, Eesti
Dr. Kristi Kuusk on disainer-teadur, kes töötab jätkusuutlike tekstiiliteenuste kujundamise suunas. Ta otsib uusi viise, kuidas tekstiil ja moel olla tehnoloogia jätkusuutlikumaks.
www.kristikuusk.com

Ettekanne toimub inglise keeles. Kõik on oodatud!

Rohkem infot SIIT